Domů >> Evropské Poháry >> Dinamo Záhřeb 3:0 FC Viktoria Plzeň

Dinamo Záhřeb 3:0 FC Viktoria Plzeň

Čtvrtek 21. února 2019 | Záhřeb, Chorvatsko | Evropská Liga - vyřazovací fáze | 32 týmů, odveta
Dinamo Záhřeb
3 : 0
FC Viktoria Plzeň
Jasnou stopku nám vystavil Záhřeb v domácí odvetě. Asi jsme si mysleli, že po domácí výhře 2:1 bude stačit dobře bránit, ale to se nepovedlo. Do přestávky to bylo 2:0 pro domácí, a obraz hry nedával moc optimizmu do druhé půle. Nakonec jsme dostali třetího, Limberský červenou, a bylo po nadějích.

Po nadějné domácí výhře 2:1 jsme přijeli do Zájřebu poprat se o postup. Situaci komplikovala zranění, hlavně absence Hubníka se ukázala být klíčová.

Hned od začátku jsme byli zatllačeni na vlastní půlku, a bránili se rostoucímu tlaku domácích. Dlouho jsme to nevydrželi, už v 15. minutě vytahoval Kozáčik míč z brány poprvé. Podruhé to bylo v 33. minutě, stoperská dvojice Limberský-Pernica nestíhala, a ani zbytek týmu moc nepomáhal.

Por Limberského bude památkou na tento zápas červená karta

Do druhé půle jsme šli sesnahou zlepšit výkon a vstřelit gól, který by aktuálně znamenal prodloužení. Jenže v 73. minutě po třetím gólu jsme potřebovali dát už dva, a to bylo při našem výkonu nereálně. Naše trápení v 86. minutě ukončil druhou žlutou Limberský, takže zbytek zápasu se už mohl dohrát v poklidu.

M. Kozáčik - M. Havel (74. R. Řezník), L. Pernica, D. Limberský, J. Kovařík - J. Kayamba, R. Procházka, T. Hořava (58. M. Bakoš), P. Hrošovský, M. Petržela - J. Beauguel (67. T. Chorý)